Oснoвнa шкoлa "Ивo Aндрић" Будисава – Ivo Andrić Általános Iskola Tiszakálmánfalva

Наши УСПЕШНИ ученици! / SIKEREKET elért diákjaink!

У нашој школи има пуно ђака који воле да учествују на разним такмичењима, конкурсима. У овој објави честитамо нашим успешним ученицима!

Az iskolánkban a diákok igazán tehetségesek és szivesen vesznek részt versenyeken, pályázatokon amelyeken díjakat is nyernek, helyezéseket érnek el. A folytatásban áttekintjük a sikereket.

Ученици четвртог разреда су освојили прво место на Општинском првенству у дисциплини “између две ватре”.

Наша ученица КЛАУДИА Гез добила је похвалу за изванредно учешће на Отвореном првенству Републике Србије у препонском јахању! Gőz KLAUDIA nyolcadikos tanulónk imádja a lovakat. Dicséretben részesült kiváló szereplésért az Országos nyílt bajnokságon.

Наши ученици који су чланови карате клуба “Пантер 2011” редовно учествују на разним такмичењима, освајају награде и остварују изузетне резултате! Тренер: Игор Ивић

Успешан каратиста је и наш ученик седмог разреда Михајло ПАШЋАН, који је освојио златну медаљу на такмичењу у Будисави.

Iskolánk két diákja, Barna-Sára Máté és Snejder-Sára Dániel részt vettek a XII. Papp Dániel rajzpályázatán, illetve a fogalmazásíró, esszé- és novellaíró pályázatán, amelyen Máté elérte a II. helyezést és könyvjutalomban is részesült. Gratulálunk neki!

Такође, наши ученици Матија СТАРЧЕВИЋ и Огњен ВРАНИЋ имали су прилику да оду на наградно путовање у знаку теме: Први светски рат. Због изузетног залагања на часовима историје, ученицима је уследио позив на путовање по Србији где су свој омиљени предмет могли да уче на терену. 🙂

Please follow and like us: