Oснoвнa шкoлa "Ивo Aндрић" Будисава – Ivo Andrić Általános Iskola Tiszakálmánfalva

Távoktatás

Szerbiában március 17-én megkezdődött a távoktatás
a közszolgálati televízió segítségével. A tanítást az RTS 3-as, az RTS 2-es, illetve az RTS Planeta csatornákon közvetítik, segítségül pedig a digitális tankönyveket használják.


A www.rasporednastave.gov.rs honlapon elérhető az általános iskolások órarendje.

Szerdán (2020.03.18.) a Pannon RTV is megkezdte a magyar nyelvű tanórák sugárzását.

Hétfőtől (2020.03.23.) reggel nyolctól kezdődően a Pannon RTV-n az elsősökkel indul a program. A délelőtti órákban az alsósoknak, délután pedig a felsősöknek lesznek közvetítve az órák.

Az alsósok számára a hét minden napján lesz matematikaóra, és hetente négyszer lesz magyaróra. Az elsősöknek és a másodikosoknak heti egy környezetismeret órájuk, a harmadikosoknak és a negyedikeseknek pedig heti egy természet és társadalom órájuk lesz.

A felsősök számára a matematika- és a magyarórán kívül bekerültek a kisérettségi tantárgyai is, vagyis a történelem, a fizika, a kémia, a biológia és a földrajz.

A PANNON RTV e hétre vonatkozó órarendjét a http://mnt.org.rs/tavoktatas-orarend honlapon tekinthetik meg.

A tanórákat a http://www.mnt.org.rs/tavoktatas-magyar-nyelven és a https://pannonrtv.com/rovat/tavoktatas címen lehet visszanézni.

FONTOS:

A Vajdasági Televízió kettes csatornáján hétfőtől (2020.03.23.) 13.45 és 15.45 óra között látható lesz magyar nyelven az általános iskolák alsós tagozatainak készült felvételek is. Ezek ugyanazok, amelyeket a Pannon TV készített; tehát nem új adásokról van szó. Ezeket a Vajdasági RTV átvette, és ugyanúgy elérhetővé teszi.

Az időrendi beosztást itt tudják követni: ITT