Oснoвнa шкoлa "Ивo Aндрић" Будисава – Ivo Andrić Általános Iskola Tiszakálmánfalva

Обавештење о упису будућих првака у школу

Поштовани,

Имајући у виду ситуацију са коронавирусом и како би се избегле гужве, ове године ће се уписивање Вашег ђака у први разред основне школе спроводити само у заказаном термину.

Да бисте електронским путем заказали термин за упис, од 28. маја на Порталу еУправа биће омогућена услуга електронског заказивања термина за упис и тестирање детета у ОШ.

Услуга ће бити доступна од 28. маја до 10. јула 2020. године.

У нашој школи, тестирање ће се обављати:
12. јуна
15. и 16. јуна
од 22. до 26. јуна и
29. и 30. јуна

У случају немогућности пријаве преко портала еУправе, јавите се у школу на број телефона 021/719-018 радним данима од 9 до 12 часова или путем електронске адресе pedagog.osivoandric@gmail.com 

ВАЖНА НАПОМЕНА 1!

Обављен лекарски преглед је предуслов да се дете упише у први разред. Стога Вас молимо да приступите услузи заказивања термина за упис и тестирање само ако сте већ обавили лекарски преглед детета или сте сигурни да ћете обавити преглед до термина који сте изабрали за упис.

Услуга на Порталу ће бити доступна више од месец дана, тако да имате времена за све.

ВАЖНА НАПОМЕНА 2!

Ове године није потребно да понесете ниједан документ приликом уписа јер ће сви подаци бити прибављени по службеној дужности електронским путем. Изузетак је само лекарско уверење које је дете добило пре 16. марта 2020. године, тј. понесите лекарско уверење ако сте дете водили на преглед пре објављивања ванредног стања или код приватног лекара.

Желимо Вашем детету срећан полазак у школу!

С поштовањем,

ОШ „Иво Андрић“

Будисава

Please follow and like us: