Завршни испит за ученике 8. разреда школске 2018/2019. године

Завршни испит се одржава:

1. Тест из матерњег језика – понедељак 17.06.2019

2. Тест из матеатике – ОДЛОЖЕН – уторак 18.06.2019

3. Комбиновани тест – среда 19.06.2019

2. Тест из математике – четвртак 20.06.2019

Желимо пуно успеха ученицима на тестовима!

Дан школе – 100 великих година – видео

У петак, 26. 10. 2018. године свечаном приредбом, која је одржана у спортској хали, обележили смо Дан школе.Тема приредбе „100 великих година“ посвећена је стогодишњици од завршетка Великог рата, те смо и ми (ученици и наставници) хтели да дамо свој мали допринос, да се присетимо наших славних предака и њихових подвига.

Линк на facebook

Андрићевијада – мостови пријатељства (10-12.10.2018)

Прањани, село у општини Горњи Милановац, изузетно леп крајолик, поготову ових дана када јесен и Михољско лето дају му посебан шарм.Основна школа „Иво Андрић“ из Прањана ове године прославља значајан јубилеј, 160 година свог постојања.Они су били домаћини 2. Андрићевијаде, а гости су им биле школе имењакиње, ОШ“Иво Андрић“ из Београда и ОШ“Иво Андрић“ из Будисаве.Нашу школу представљали су ученици:Ивона Макивић, Наташа Брадић, Михајло Балинт, Димитрије Поповић, Нина Столевски, Перо Блажић, предвођени наставником Вељком Мрђаном и директором Гораном Срдићем.Ученици су били смештени код својих вршњака, изузетних домаћина, и из Прањана носе лепе успомене.Иако је превасходни циљ био дружење, грађење мостова пријатељства, ученици су имали и низ активности: посетили су Музеј Другог српског устанка у Такову, узели учешће у квизу о животу и делу Иве Андрића, историји и знаменитостима таковског краја, учествовали у раду радионица које су осмислили домаћини, присуствовали свечаној приредби поводом Дана школе, учествовали на Полигону спретности…Заиста, све честитке нашим домаћинима који су се истински трудили да нам удовоље на сваком кораку, од деце па до чланова колектива предвођени господином Зораном Пантовићем, директором школе.Надамо се да ћемо идуће године ми бити домаћини 3. Андрићевијаде, трудићемо се да будемо добри домаћини и да гости понесу лепе утиске из Будисаве.

Линк на facebook

Online kursevi engleskog jezika

Online kursevi engleskog jezika

Obaveštavamo Vas da smo u saradnji sa kompanijom LINKgroup obezbedili besplatne online kurseve engleskog jezika.
ITAcademy kao deo kompanije LINKgroup ovim kursevima pruža odličnu priliku đacima koji žele da usavrše i unaprede svoje znanje engleskog jezika da postanu što uspešniji u daljem obrazovanju i kasnije u poslu.
Komisija/odabrani nastavnici će odlučiti ko će dobiti mogućnost za pohađanje ovih kurseva.
Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, dobićete poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa.
Pozivamo sve đake da se aktivno uključe u usavršavanje znanja engleskog jezika kako bi time sebi otvorili što više mogućnosti za dalje obrazovanje i razvoj karijere.

Oснoвнa Шкoлa "Ивo Aндрић" Будисaвa